Üdvözöljük a Techniflon oldalán!
1989 óta a TECHNIFLON folyamatosan azon munkálkodik, hogy olyan irányvonalat tartson fenn, amely kiállja a próbát.

A szállítószalagok gyártása során az egyes ügyfelek műszaki igényeinek figyelembevétele és a személyre szabott szaktudás révén a TECHNIFLON rendkívüli versenyképességgel rendelkezik,  az egyre magasabb szintű koncepciók követelményeinek megfelelő minőségű szöveteket kínálva.

A franciaországi gyártás és a leggyakrabban alkalmazott anyagok rendkívül jelentős raktárkészlete révén a TECHNIFLON képes kihasználni legfontosabb előnyét: 24 órán belüli hibaelhárítás biztosítása az ügyfelei részére.

Csapatunk képes eleget tenni mindenféle igénynek, legyen szó akár a szokásosan alkalmazott üvegszövet szalagokról, vagy innovatív és egyedi műszaki specifikációknak megfelelő termékekről.

A Techniflon Europe

  • Gyártás:

A technikusaink által megvalósított rendkívül különleges gyártási technológiák révén, szállítószalagjaink szilárdak, tartósak és természetesen az Ön által megadott előírásoknak megfelelően vannak kialakítva (méretek, merevítések, csatlakozások, vezetőrendszerek stb.)

  • A szerviz

A minőség és a gyorsaság a termelésünk két meghatározó alapelve, csapatunk a szállítószalagok javítása és gyártása esetén egyaránt képes szembenézni a kihívással: „24 ÓRÁS STOPPER”.
A délelőtt 10 óráig leadott megrendelések még aznap el lesznek indítva Önhöz expressz árufuvarozónkon keresztül.