TISZTA PTFE

A TISZTA PTFE nagy tehetetlenséggel rendelkezik. Kizárólag az alkáli fémek és a fluor támadják meg, magas hőmérsékletek és nyomások esetén.

A megengedett üzemi hőmérsékleteken oldószerek hatására nem oldódik fel és nem duzzad meg. Egyes fluorozott szénhidrogének megduzzasztják, majd gélesítik a PTFE anyagot, a kristályos olvadásponthoz közeli hőmérsékleten.

Mert a tiszta PTFE tökéletes tapadásmentes „non-stick” felületet kínál. Valamint, mivel szilárd filmről van szó, megfelelő használat esetén hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a szövetre felvitt PTFE bevonat.

Kiváló kopásállósággal, összenyomással szembeni ellenállással, és kiemelkedő kémiai stabilitással rendelkezik. Ezen felül megnövelt hővezető képességgel is rendelkezik.

Öntapadó változatban is rendelkezésre áll az alábbi táblázat szerint, vagy nem öntapadó változatban 0.5-től 80mm-ig terjedő vastagságban, lemezek formájában, amelyek ragasztható kezeléssel láthatók el. Csövek és profilok széles választékával rendelkezünk, de alkatrészeket, gyűrűket és fogaskerekeket is ki tudunk alakítani…

Minden egyedi igény esetén forduljon hozzánk bizalommal.

LEÍRÁS

  • A szilárd anyagok között legkisebb súrlódási együttható
  • Rendkívül magas szintű tapadásgátlóság
  • Ellenállás a -200°C és +260°C közötti hőmérsékleteknek.

TISZTA PTFE RAGASZTÓSZALAG: A szövet m²-re vagy 30 M-es tekercsben kapható az Ön által megválasztott szélességben
REFERENCIA Standard méretek VASTAGSÁG PTFE % SÚLY
SKAP-05T Max. szélesség 1000 mm 0,13 100 0,180
SKAP-10T Max. szélesség 1000 mm 0,24 100 0,300
SKAP-20T Max. szélesség 1000 mm 0,50 100 0,600